Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Nimikirjainjuliste joululahjaidea 2016
NIMIKIRJAINJULISTEET
Edit: KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT, MUTTA EI HUOLTA,
TEEN JULISTEITA TILAUKSESTA EDELLEEN KAIKILLE HALUKKAILLE.
TILAUKSET JA LISÄTIEDOT: annika@annikavalimaki.com

Ihana, personoitava, uniikki nimikirjainjuliste on hyvä lahjaidea lapselle, kummilapselle, lastenlapselle, vauvalle, siskolle, ystävälle, vaimolle, kummille, kaimalle… Räätälöitävissä myös muistoksi merkkipäivästä esim. kihla- tai hääparille. Teetä tunnelmallinen ja henkilökohtainen lahja: oma uniikki juliste, jossa Annika Välimäen kysyttyä kalligrafiaa.

JOULULAHJAIDEA – PERSOONALLINEN JA UNIIKKI KIRJAINJULISTE LAHJAKSI

Jos etsit persoonallista, uniikkia joululahjaa, voit nyt teettää läheisellesi räätälöidyn, uniikin kirjainjulisteen. Julisteessa on Annikan tunnettua kalligrafiaa nimikirjaimen muodossa. Annika toteuttaa nimikirjaimen käsin ja kirjaimen alle julisteeseen asetellaan henkilön nimi ja syntymäpäivä. Ihana lahjaidea vauvalle tai lapselle, ja miksei kenelle tahansa läheiselle.

LAHJA HÄÄPARILLE

Uniikki häälahjaidea vaikkapa ensi vuoden häitä ajatellen: personoitu kirjainjuliste hääparin nimikirjaimilla, nimillä ja päiväyksellä. Sama lahjaidea toimii myös vaikkapa joululahjana tärkeän päivänsä jo viettäneille: hääparille tai kihlautuneille. Julisteeseen Annika kirjoittaa nimikirjaimet käsin ja ne yhdistetään pariskunnan nimiin sekä päiväykseen.

MUISTO TÄRKEÄSTÄ PÄIVÄSTÄ – SISUSTUSJULISTE OMILLA TIEDOILLA

Personoitu juliste on kiva sisustuselementti omassa kodissa. Personoitu uniikki juliste taiten toteutettujen nimikirjaintenne kera muistuttamassa tärkeästä päivästänne: ensitreffit, kihlauspäivä, hääpäivä… Tai lasten tiedoilla varustetut julisteet – kullekin omansa.

VAUVAJULISTE – LAHJAIDEA VAUVALLE TAI LAPSELLE

Nimijuliste vauvalle, ihana lahjaidea läheisen tulokkaalle tai omalle pienelle. Juliste jossa on vauvan nimikirjain Annikan toteuttamana, yhdistettynä nimeen ja syntymäpäivään on uniikki ja moneen kotiin sopiva lahjaidea minkä ikäiselle lapselle tahansa. Vauvajuliste on kansainvälinen trendi, joka on pikkuhiljaa rantautunut myös Suomeen, joten aihe on vähintäänkin ajankohtainen.

PERSONOITAVAT TIEDOT
  • nimikirjain / pariskunnalle kaksi kirjainta yhdessä
  • nimi / nimet
  • päiväys

Annika taiteilee valitsemasi kirjaimen/kirjaimet käsin ja kirjaimen alle asetellaan haluttu nimi/nimet sekä päivämäärä.

Julisteet ovat A4-kokoisia ja ne painetaan korkealaatuiselle taidepainopaperille.
Julisteet toimitetaan ilman kehyksiä.

TILAUKSET AJALLA 9.-30.11.2016 – TOIMITUKSET HYVISSÄ AJOIN JOULUKSI

Tilauksia otetaan vastaan ajalla 9.-30.11.2016 ja kaikki julisteet toimitetaan tilaajilleen noin viikkoa ennen joulua.

Hinta 32 € / kpl. Kampanjan jälkeen 50€ / kpl tai 45 € / kpl jos samaan tilaukseen useampi juliste.

Hinta sisältää alv:n 24%.

Tilauksen voit jättää tällä lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen annika@annikavalimaki.com. Sisällytäthän viestiisi seuraavat tiedot: Nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä julisteeseen valitsemasi kirjain, julisteeseen valitsemasi nimi ja julisteeseen haluttava päivämäärä. Kiitos! Huom: tilaathan 30.11.2016 mennessä.

Vauvajuliste nimikirjaimella joululahjaideaNimikirjainjuliste, lahjaidea lapselleNimijuliste lahjaidea vauvalleHääjuliste häälahjaideaHääjuliste uniikki häälahja
Nimijuliste joululahja pojalleNimijuliste lahjaidea tytölle

Julisteet toimitetaan ilman kehyksiä.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.