Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

annika välimäki creative, graafinen suunnittelu

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA ANNIKA VÄLIMÄKI

Annika Välimäki on graafinen suunnittelija, logosuunnittelija, AD, luovan alan monitoimija.

Annika Välimäki Creative taas on suunnittelutoimisto joka toteuttaa laadukkaita ja tyylikkäitä, taiten viimeisteltyjä visuaalisia ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Asiakaslähtöisesti tottakai.

Paitsi että harkittu brändi-ilme logoineen on kaunis katsella, on se paljon muutakin. Se on tapa erottua, olla muistettava, tapa viestiä brändin arvot ja tarjonta sekunneissa. Se on käyntikortti, ensivaikutelma, silmäkarkki, muistijälki. Se on tätä kaikkea niin suurille kuin pienillekin brändeille, niin uusille kuin vanhoillekin. Sinulle ja minulle.

Tarjoan ratkaisuja visuaalisen viestinnän pulmiin.

Tarvitsetpa sitten päheän logon, mieleenpainuvan yritysilmeen, toimivat kotisivut, ”wau hei”-käyntikortit tai vaikka erottuvaa pakkaussuunnittelua, olet oikeassa paikassa.

Töistäni voisi useimmiten käyttää hashtageja #minimaldesign, #detailsmatter ja #lessismore. Modernius, raikkaus ja minimalismi kun ovat sitä mitä toteutan eniten. Mutta taivun myös moneen muuhun. Ota yhteyttä, lähdetään yhdessä tutkimaan millä keinoin sinun yrityksesi voisi erottua massasta!

Prosessi jossa jalostan asiakkaan eli sinut, yrityksesi tai tuotteesi visuaalisesti vaikuttavaksi brändiksi, logoksi tai nettisivuksi on työni hienoimpia alueita.

Työtilani sijaitsee Turussa, ja aina tilanteen mukaan liikkuvasti mukanani.

Kiinnostuitko? Yes! Ota yhteyttä, luodaan yhdessä jotain upeaa!
annika@annikavalimaki.com / 040 700 9572

Annika Välimäki Creativen palveluihin kuuluvat:

Etkö löytänyt kaipaamaasi palvelua? Kysy lisää!

 

Annika Välimäki Creative graafinen suunnittelu

Kuvat Suvi Elo

Palvelut: Graafinen suunnitteluLogosuunnitteluVisuaalinen brändäysGraafiset ilmeetYritysilmeetArt DirectionKalligrafiaKuvitusBrändivalokuvausPakkaussuunnittelu, KäyntikortitJulisteet, Esitetaitto, Verkkosivujen visuaalisuuden konsultointiBlogilogotSoMe-valokuvausSoMe-sisällöntuotanto.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.