Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

annika välimäki creative, graafinen suunnittelu

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA ANNIKA VÄLIMÄKI

Annika Välimäki on graafinen suunnittelija, AD, luovan alan monitoimija, jonka suunnittelutoimisto tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä, taiten viimeisteltyjä visuaalisia ratkaisuja.

Palveluihin kuuluvat niin suuret kuin pienetkin projektit yrityksille ja yksityishenkilöille.

Annikan töissä on usein moderni ja paikoin minimalististyylinen ilme sekä aina raikas fiilis. Jokaisessa työssä on sydän mukana, ja lopputulos on aina aito ja persoonallinen, asiakasyrityksensä näköinen. Suunnittelutyö lähtee hyvästä valmistelusta, tutustumisesta työn kohteeseen. Pohjatyön ansiosta asian ydin saadaan kaivettua esiin ja se toimii työn visuaalisten valintojen pohjana.

”Prosessi jossa jalostan asiakkaan eli sinut, yrityksesi tai tuotteesi visuaalisesti vaikuttavaksi brändiksi, logoksi tai nettisivuksi on työni hienoimpia alueita. Jokainen projekti on erityinen ja uniikki ja olen aina kiinnostunut uusista asioista.” 

Yrityksen työtila sijaitsee Turussa, ja aina tilanteen mukaan liikkuvasti yrittäjän mukana.

Voit tutustua portfolioon, joka esittelee osan toteuttamistani töistä. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, hinnoista tai mielessäsi on kiinnostava projekti, heitä sähköpostia osoitteeseen annika@annikavalimaki.com niin olen sinuun yhteydessä.

Olisi mahtavaa työskennellä kanssasi!

Annika Välimäki Creativen palveluihin kuuluvat:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Annika Välimäki Creative graafinen suunnittelu

Kuvat Suvi Elo

Palvelut: Graafinen suunnitteluLogosuunnitteluVisuaalinen brändäysGraafiset ilmeetYritysilmeetArt DirectionKalligrafiaKuvitusBrändivalokuvausPakkaussuunnitteluJulisteet, Esitetaitto, Verkkosivujen visuaalisuuden konsultointiBlogilogotSoMe-valokuvausSoMe-sisällöntuotantoJuhla- ja tapahtumakutsut.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.