Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

logosuunittelu, yritysilmeen suunnittelu

LOGON JA YRITYSILMEEN SUUNNITTELU

Logon ja yritysilmeen luominen, eli yrityksen visuaalisen tai graafisen ilmeen määrittely, on yksi graafisen suunnittelun monimutkaisimmista, herkimmistä ja eniten paneutumista vaativista osista. Jotkut puhuvat jopa kuningaslajista. Logosuunnittelussa ollaan vahvasti graafisen suunnittelun ytimen äärellä, sillä siinä sullotaan valtava määrä tietoa pieneen pakettiin: kaikki informaatio, tunnelmat ja arvot joita yritys haluaa viestiä pakataan mahdollisimman yksinkertaiseen ja kompaktiin visuaalisesti miellyttävään pakettiin.

Logo on samanaikaisesti yrityksen juhla-asu ja arkihaalari.

Pelkkä logo ei yleensä riitä rakentamaan brändi-ilmettä, joten onkin ilahduttavaa että usein logon ympärille tilataan koko graafinen ohjeistus, brändin visuaalinen ilme. Se sisältää perussäännöt yrityksen viestinnässä näkyville valinnoille: värimaailman, kirjasimet eli fontit, tone-of-voicen ja/tai valokuvatyylin ja muut pääpiirteet, kunkin yrityksen tarpeisiin räätälöitynä. Näin kokonaisuus on viimeistä piirtoa myöten harkittu ja toimii niinkuin sen pitäisikin, välittäen brändin tunnistettavan ilmeen katsojalle.

Suurin osa omista työpäivistäni kuluu logojen ja visuaalisten ilmeiden suunnittelun parissa. Mikä on itselleni tosi mielekästä! On hienoa saada sukeltaa asiakasyrityksen maailmaan, löytää olennaisin ja tuoda se esiin. Korostaa herkkuja, luoda uutta, kunnioittaa arvoja, levittää taikaa.

Omissa töissäni on usein moderni ja paikoin minimalistinenkin ilme sekä raikas fiilis. Jokaisessa on sydän mukana, ja lopputulos on aina aito ja persoonallinen, kunkin asiakasyrityksen mukainen.

Prosessi jossa jalostan asiakkaan eli sinut, yrityksesi tai tuotteesi visuaalisesti vaikuttavaksi brändiksi, logoksi tai nettisivuksi on työni hienoimpia alueita. Lienee sanomattakin selvää että kun sitä on innostunut työstään, on jokainen projekti erityinen ja uniikki, aikansa lempilapsi.

Voit tutustua toteuttamiini töihin portfoliossani.

Olen aina kiinnostunut uusista asioista, haluan lisää lempilapsia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro mielessäsi olevasta projektista. Olisi kiva työskennellä yhdessä!

yhteystiedot  |  instagram  |  facebook  |  pinterest

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.