Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

hääkutsut ja paperituotteet häihin ja juhliin

KUTSUT JA MUUT PAPERITUOTTEET, KALLIGRAFIA JA HÄÄLOGOT
/ HÄÄT JA JUHLAT

Suunnittelen tilauksesta toteutuksia myös yksityishenkilöiden tarpeisiin. Useimmat pyynnöt liittyvät häihin tai muihin juhliin, jolloin halutaan uniikit hääkutsut ja muut paperituotteet juhlaa varten.

Kalligrafia on todella kysyttyä ja sitä onkin ihana sisällyttää juhlien printtikokonaisuuteen, se tuo ihan oman tunnelmansa. Kalligrafian keinoin voidaan kokonaisuuteen toteuttaa esim. hääparin nimet tai korttien otsikot.

Tällä hetkellä pinnalla ovat käsintehdyn kalligrafian lisäksi melko minimalistiset ilmeet sekä hennot köynnös-, kukka- ja kasviaiheiset kuvitukset, mikä on aivan ihanaa! Myös hääparille räätälöitävä häälogo on koko ajan kasvava trendi. Ajatus ikiomasta häälogosta onkin niin kiva että en ihmettele tätä trendiä lainkaan. Logo toimitetaan vektoritiedostona, jolloin sen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat – niin juhlassa kuin juhlan jälkeenkin.

  • Blogikirjoituksessani kerron tarkemmin eräästä järvenrantamiljööhön toteutetusta hääkokonaisuudesta.
  • Floristi-siskoni Helmivillakon Erika taas bloggasi hääkuvauksesta, johon toteutin raikkaan kasviaiheisen kuvituksen kaikkiin paperituotteisiin. Myös kanadalainen hääsivusto intimateweddings.com teki jutun samaisesta Farm to table -teemaisesta kuvauksestamme.
  • Mona’s Daily Style-blogistin häihin toteuttamani häälogo kannattaa myös käydä vilkaisemassa ja lukemassa Monan ajatuksia aiheesta.
  • Elämäni päivä -juhlablogiin minua haastateltiin juhlien paperituotteista ja 2016-2017 häätrendeistä.

Jos olet järjestämässä juhlia ja haluat kutsut ja muut printit tyylikkäästi toteutettuna ja vaivatta valmiiksi, joko käsintehdyn kalligrafian, kuvituksen tai häälogon kera (toki myös ilman), minuun voit olla yhteydessä. Kerrothan viestissäsi juhlasi ajankohdan, tyylin, mahdolliset budjettirajoitteet sekä minkälaisia toiveita sinulla on toteutuksen suhteen. Tutustuthan myös oheiseen hinnastooni ennen yhteydenottoa. Kuulemisiin!

Yhteystietoni  |  Hinnasto

Kuva: Petra Veikkola

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.