Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

LOGOSUUNNITTELU
FLORISTIYRITYS HELMIVILLAKOLLE

Logosuunnittelu Helmivillakko, Annika Välimäki Creative

LOGOSUUNNITTELU FLORISTIYRITYS HELMIVILLAKOLLE

Toteuttamani suunnittelutyö: logouudistus floristiyritys Helmivillakolle. Asiakkaan toiveet logoa ajatellen olivat rento mutta skarppi fiilis ja vaikuttava, jopa vähän rockahtavakin look, käsinkirjoittaen toteutettuna. Näillä ohjeilla sain melko vapaat kädet toteutukseen. Oli hieno ilmentää logoon asiakasyrityksen draivi ja innostuneisuus työtään kohtaan, ja halusin että logosta välittyy heti ensisilmäykseltä hyvä ja välitön käsillätekemisen fiilis. Ja se että Helmivillakko, palkittu Vuoden hääfloristina 2015, on kukka-alan rock-stara.

Helmivillakolle tehtiin virallisen logon lisäksi myös leimamainen liikemerkki, mm. somea varten.

Projekti oli erittäin kiva ja lopputulos omasta mielestäni – ja mikä tärkeintä myös asiakkaan mielestä onnistunut ja ihana! Kerron lisää tämän logon suunnitteluprosessista täällä.

www.helmivillakko.com

LOGO RENEWAL FOR HELMIVILLAKKO FLORAL DESIGN

I have had the privilege of making a logo renewal for floral design company Helmivillakko. They wanted a relaxed but brisk feel to the logo, and for the company’s name to be in my hand-written calligraphy. In addition to the official company logo, I also made them a stamp-like logo for f.ex. social media purposes.

This was a super-fun project, and I’m very grateful.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.