Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

LOGOSUUNNITTELU JA YRITYKSEN VISUAALINEN ILME
HYKKILÄN HUVILAT

Logosuunnittelija Annika Välimäki

LOGON JA YRITYSILMEEN SUUNNITTELU ASIAKKAALLE HYKKILÄN HUVILAT

Logosuunnittelu ja yrityksen graafisen ilmeen luominen lomakylälle Hykkilän Huvilat. Toteutin monilla yksityiskohdilla kyllästetyn, paljon symboliikkaa sisältävän logon.

Tarkoituksenamme oli luoda jotain uutta ja raikasta, samalla vaalimalla huvilamiljöön satoja vuosia vanhoja arvoja. Hykkilän Huviloissa voi majoittua ympäri vuoden, ja päätimme että tämä on kiva tuoda ilmi logossa: logosta löytyy viittaukset sekä kesälle ja keväälle että talvelle ja syksylle. Logossa esiintyy Hykkilän upea miljöö järvineen, tähtitaivaineen, tammipuineen.

Yrityksen muu graafinen ilme luotiin luonnollisesti pitkälti logon teemojen ja värin ympärille. Suunnittelin nettisivustoa ja yrityksen muuta markkinointimateriaalia varten visuaalisen ilmeen: värimaailman sekä kirjasin- eli fonttivalinnat, yleisilmettä ja sen elementtejä jne. Nettisivuston rakennus tapahtui asiakkaan kontaktin kautta. Annoin omalta osaltani heille pääpointit sivuston ilmeen rakennusta varten ja konsultoin ilmeen luomisessa sivuston rakennusvaiheessa. Tärkeintä on että valmis sivusto on itsensä näköinen, yrityksensä näköinen.

Hykkilän Huviloiden yritysilme on hillitty, selkeä ja ajaton. Valinnat ovat konstailemattomia ja pääpaino on toimivuudessa ja käytettävyydessä. Ilme ei ole niinkään sidottu trendeihin – ajattomuus sellaisenaan on tärkeä arvo.

LOGO DESIGN AND BRAND IDENTITY FOR HYKKILÄN HUVILAT

Logo design and visual brand identity for a holiday resort Hykkilän Huvilat. The logo is very detailed and has a lot of symbolism.

We wanted to create something new for Hykkilän Huvilat, something fresh. All the while valuing the ancient values of the resort. You can stay in the resort any time of the year and we decided it was nice to show this in the logo. The logo has symbols for summer and spring, autumn and winter. Hykkilä’s gorgeous surroundings include a big lake, stars in the sky and big huge oaks. All of this is visible in the logo too.

I created the brand identity based on the logo, pretty much. We didn’t want anything too extreme so we decided to keep it simple and timeless.

The website is made by the customers own contact, but I did consult on the look a bit giving pointers here and there and making a model of how the front page should look. I think it’s important that the web page always looks and feels like it’s owner. It has to feel like home to them.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.