Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

LOGOSUUNNITTELU FINNFLAVOURSILLE

Finnflavours LOGO purpleFinnflavours-logo-Annika-Välimäki-Creative

LOGOSUUNNITTELU LUONNOLLISTEN SUOMALAISTEN ELINTARVIKKEIDEN VERKKOKAUPALLE

”Logossa toivottiin näkyväksi suomalaisuuden, muttei liiaksi alleviivaten sitä. Muita avainsanoja joille logosuunnittelu rakentui olivat: Klassisvivahteisen moderni. Tyylikäs, skandinaavinen. Muistettava. Selkeä, ilmava.

Finnflavoursin takaa löytyy sympaattinen pariskunta. Ehdotin heille että käyttäisin logossa lehtisymbolia. Se tuo kuvan puhtaasta luonnostamme, olematta ilmeisin Suomi-symboli. Lehti ei myöskään vie mielikuvia yksiselitteisesti ruokatuotteisiin – siltä varalta että yrityksen tarjooma laajenisi tulevaisuudessa muihinkin tuotteisiin. Yrittäjät ihastuivat kympillä ideaan, ja lähdin rakentamaan logoa vahvan typografian ja lehtiteeman ympärille.

Suunnitteluprosessin aikana kipuilin kulisseissa, sillä en heti löytänyt logoon haluamaani kulmaa. Meni muutama viikko ennen kuin löysin lopullisen muodon ja olin valmis esittelemään työn asiakkaalle. Vastaanotto oli juuri niin positiivinen kuin olin uumoillutkin. Tästä tuli huippu! Asiakkaat kokivat logon omakseen heti eikä itse asiassa pienintäkään muutosta tarvittu. Kipuilu kannatti. Itsekin olen ihan huumassa lopputuloksesta: Finnflavours-logo on yksi urani omista suosikeista.

Logon värimaailma on utuinen ja itsevarma. Toiveena oli sinistä. Ilmeisen suomenlipun sinisen tilalle toin usvaisen harmaansinisen ja sen väripariksi vaalean violetin, harmaasävyisen senkin. Logon värimaailma on hillitty, vastapainona moniulotteiselle muodolle.”

Finnflavours on luonnollisten kotimaisten elintarvikkeiden verkkokauppa, joka toimittaa Suomeen ja muualle Eurooppaan.

www.finnflavours.de

LOGO DESIGN FOR FINNFLAVOURS

A nature-inspired logo I designed for Finnflavours. It’s a Finland based online shop operating in Europe-wide, selling Finnish quality food goods.

www.finnflavours.de

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.