Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

LOGOSUUNNITTELU
PERSONAL TRAINER ANNA HÄMÄLÄISELLE

Logosuunnittelija Annika Valimaki Visuaalinen yritysilme, suunnittelija Annika Välimäki

LOGOSUUNNITTELU HYVINVOINTIPALVELU ANNA HÄMÄLÄISELLE

Kun yrityksen toimialana on hyvinvointipalvelu ja personal trainerin palvelut ja yrityksen takaa löytyy innostunut, nuori ja energinen yrittäjä, on selvää että energia ja liike ovat hyviä rakennuspalikoita yritysilmettä suunniteltaessa.

Yrittäjän ja yrityksen nimikirjainten ympärille rakennettu logo toistaa yrittäjän lempiväriä keltaista. Samoin se ilmentää liikkuvuutta ja intoa. Hyvinvointipalvelu Anna Hämäläiselle suunnittelemassani logossa on samanaikaisesti keveyttä ja vahvuutta.

Myös muu ilme nettisivuille ja markkinointimateriaaliin rakennettiin logon pohjalta. Ilme on raikas ja nuorekas, mutta pelkistetyn selkeä. Yritysilmeessä logon keltaisen värin rinnalla on myös syvä violetti.

Logon syntytarinasta voit lukea lisää ao. linkistä.

Lue lisää

LOGO DESIGN FOR ANNA HÄMÄLÄINEN

When a company’s branch is in well-being and personal training services and when there’s an excited young and energetic entrepreneur behind it, it was quite easy to find the edge to logo design.

From the very beginning it was quite clear to me that the logo would represent movement and joy. It also holds the entrepreneur-Anna’s favourite color yellow. This logo I designed for Anna Hämäläinen has both lightness and strength in it at the same time.

I built the company’s look, the visual branding, on the basis of the logo. The look is fresh and youthful, clear and clean. Beside the logo’s yellow color there is a deep violet in the brand look.

You can read more of this logo’s story from the link below.

Read more

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.