Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cafe Passion –logo5.inddCafe Passion –näyttö2.inddPaperikuppi-Cafe-Passion

Raumalaisen Cafe Passionin uusi yrittäjä Hanna otti minuun yhteyttä saamiensa suositusten perusteella. Hannalla oli valmiina toive siitä minkälaista symboliikkaa logo sisältäisi, mutta toteutukseen sain vapaat kädet. Oli hienoa lähteä toteuttamaan tälle kauniille ja eloisalle kahvilalle uutta logoa!

Cafe Passion on jo pitkään ollut tunnettu salaateistaan ja omistajanvaihdoksen myötä valikoma täydentyi erikoiskahveilla ja herkullisilla gluteenittomilla leivoksilla. Kahvilalla nimittäin on nyt myös oma leipomo, jossa gluteenittomat herkut valmistuvat.

Mainitsemani toive, joka yrittäjällä oli, oli että logossa olisi kahvikupin kanssa yhteensovitettuna mukana hänen lempikukkansa tulppaani, joita kahvilan kattauksissakin usein on. Tämänkaltaiset persoonalliset ja omaleimaiset ajatukset ovat ihan mahtavia!

Suunnittelemassani logossa tulppaanin muodostama kahvikuppi ja kahvilan nimi ovat tasavertaisessa asemassa ja muodostavat yhdessä kokonaisuuden.

Hanna kuvaili projektiamme näin:

”Olen todella tyytyväinen että päädyimme ottamaan yhteyttä Annikaan logon suunnittelussa. Sain vihjettä Annikan palveluista yhteisön kautta, ja jo ensimmäisen yhteydenoton jälkeen jäi niin hyvä mieli hänen iloisesta ja reippaasta otteestaan. Yhteistyömme sujui todella hienosti ja vaivattomasti.

Suunnittelutyössä hän otti selvää yrityksestämme ja toiveistamme perin pohjaisesti, ja hänen otteensa työhön asiakkaan toiveen kartoituksesta logon toteutukseen oli todella ammattimaista.

Valmistunut logo oli juuri sitä mitä toivoin, ja enemmän – Hän loi meille logon joka kuvastaa meitä täydellisesti. Uusien suunnittelutöiden tullessa otan häneen ehdottomasti yhteyttä!”

Kiitos myös omasta puolestani – oli ilo saada tehdä tämä!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.